Palvelut

 

FACEBOOK ADS

Me autamme yrityksiä kasvattamaan myyntiä ja tuomaan lisää uusia asiakkuuksia Facebook-mainonnan ja yksilöityjen myyntisuppiloiden avulla. Me käytämme kaikkein uusimpia ja tehokkaimpia Facebook-mainonnan konsepteja ja testaamme jatkuvasti mikä toimii parhaiten. Meidän lupauksemme teille on, että tulemme tekemään kaikkemme sen eteen, että onnistumme skaalaamaan liiketoimintanne tehokkaasti ja nopeasti – samalla maksimoiden mainonnan ROI:n.

 

MEDIATUOTANTO

Tarjotaksemme asiakkaillemme parasta mahdollista arvoa, meidän on kyettävä tuottamaan korkealaatuista sisältö kaikissa sen eri muodoissa – kuvana, videona sekä tekstinä. Tästä syystä meillä on oma ammattivalokuvaus- ja visuaalisen suunnittelun tiimi, joka on mukana jokaisessa asiakasprojektissamme projektin koosta riippumatta. Tämän lisäksi meidän copywriterit varmistavat sen, että tekstien laatu on samalla tasolla visuaalisen sisällön kanssa. Meille pelkkä laadukas sisältö ei kuitenkaan riitä. On vähintään yhtä tärkeää, että asiayhteys jossa sisältö kulutetaan, on tarkkaan mietitty. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakasyrityksemme kohdeyleisön kunnioitusta, kyseessä olevan sosiaalisen median alustan erityispiirteiden huomioimista sekä yhdenmukaista ja brändille uskollista tarinankerrontaa.

 

SOSIAALISEN MEDIAN KASVATUS

Me tarjoamme sosiaalisen median kasvatusta joko osana Instagram-hallinta palveluamme tai erillisinä kampanjoina. Me toteutamme asiakkaidemme sosiaalisen median seuraajien kasvatuksen käyttämällä omia tarkkaan valitsemiamme vaikuttajia. Me valitsemme vaikuttajat, jotka sopivat profiililtaan parhaiten asiakkaamme kohdeyleisölle. Perustuen asiakaskonsultaation, me kokoamme parhaan yhdistelmän useista vaikuttajista, kehitämme kasvustrategian, sekä lopulta luomme aikataulun strategian toteuttamiselle. Me tarjoamme ainoastaan 100 prosenttisen aitoja seuraajia, oikeasta kohderyhmästä.

 

INSTAGRAM-HALLINNOINTI

Tarjoamme erittäin kattavaa Instagram-hallinnoinnin palvelua. Käytämme kaikkein tehokkaimpia sosiaalisen median strategioita auttaaksemme asiakkaitamme lisäämään tietoisuutta, lisäämään myyntiä sekä luomaan ja ylläpitämään merkityksellisiä suhteita asiakkaisiin ja muihin tärkeisiin sidosryhmiin. Asiakkaamme saavat meidän koko sosiaalisen median tiimimme käyttöönsä – investoinnilla joka on pienempi kuin, jos palkkaisi yhden henkilön hoitamaan perinteistä Instagram-hallintaa. Me keskitymme maksimoimaan asiakkaidemme Instagramiin sijoitetun pääoman tuoton.

 

VAIKUTTAJA MARKKINOINTI

Me olemme sosiaalisen median markkinointitoimisto, joka on keskittynyt vaikuttajamarkkinointiin. Meidän oma vaikuttajapoolimme kattaa 71 vaikuttajaa, jotka yhteensä tavoittavat yli 3 miljoonaa seuraajaa. Vaikuttajillamme on korkea sitoutumisaste (engagement rate) ja heidän kauttaan tavoittaa erittäin laajan kohderyhmän perustuen demografisiin tekijöihin sekä kiinnostuksenkohteisiin. Tyypillisiä tapauksia, joissa käytämme vaikuttajamarkkinointia ovat esimerkiksi uuden tuotteen lanseeraus, bränditietoisuuden kasvattaminen, kuluttajan aktivointi, sosiaalisen median kasvatus sekä monet muut erilaiset B2B- tai B2C-kampanjat.